Meteen naar de inhoud

HOE DOEN WE HET?

Wij zijn vier opleiders, elk met zijn eigenheid. Net vanuit deze verscheidenheid ervaren wij hoe verrijkend co-creatie kan zijn.De kruisbestuiving van kennis en ervaring inspireert en motiveert om deze ervaring verder te zetten. We geloven dat verbinding werkt en dat word je gewaar in onze opleidingen. 


Deze gedragenheid sterkt ons om ook onze cursisten in hun eigenheid te respecteren.


We verbinden vanuit het verschil en creeëren een veilige leerplek waar iedereen zijn eigen kleur kan ontwikkelen, vrij van een te volgen dogma. 

 

We steunen op een stevig contextueel sytemische theoretische fond en bouwen verder met hedendaagse evoluties en kaders binnen de hulpverlening, ook internationaal te verweven. 

 

We bieden ruimte om te oefenen vanuit de praktijk. 

 

We gaan de dialoog aan met onze cursisten, vanuit zorg en authenticiteit. Dit betekent dat we kiezen om te ‘spreken over het leven’ en niet voor het doceren van kennis. Een leerproces bij ons is niet enkel cognitief maar ook een groeiproces als mens in je beroepsrol.


We doen recht aan de persoon van de hulpverlener, we nodigen uit om de verbinding aan te gaan met je persoonlijk stuk in een kader van gedragenheid.