Meteen naar de inhoud

WIE ZIJN WE?

Wij zijn Paul, Sabine, Yvette en Frederic. Allen gedreven opleiders en supervisoren in het contextueel en systemisch denken uit verschillende provincies. Elk van ons heeft een brede en jarenlange ervaring als contextueel psychotherapeut en als counselor in verschillende sectoren van de hulpverlening.

 

 

Met Conthera willen we in dialoog gaan met de toekomstige generatie hulpverleners en hen zo inspireren met waardevolle kaders, die volgens ons werken als je met mensen werkt. Het contextueel gedachtegoed impliceert een systemische kijk en op deze basis enten we andere theoretische kaders, zoals geweldloos verzet in opvoeding, traumasensitief werk, en zoveel meer. 

 

 

Wij bundelen onze ervaringen, halen onze inhouden bij de bron en uit de masterclass van Ivan Bozormenyi Nagy en Haim Omer zelf. 

Wij komen samen in Conthera en zo krijg je kruisbestuiving, waardoor Conthera een inspirerende ontmoetings- en leerplek is.

 

 

Bovendien zijn we auteurs van boeken en artikelen en ook voortrekkers van verbindende initiatieven voor counselors en therapeuten.

 

 “Alle werkelijke leven

 is ontmoeting”
(Buber)